جدال تازه واردها؛ مقایسه پوکو ایکس ۳ پرو با سامسونگ گلکسی A52

admin admin
588 بازدید
مقایسه شیائومی با سامسونگ

اکثر کاربران هنگام خرید گوشی بین دو یا چند برند مردد می مانند. امروز می خواهیم به مقایسه پوکو ایکس ۳ پرو با سامسونگ گلکسی A52 بپردازیم. با ادامه این نوشتار همراه باشید.

کاربران در بازار گوشی های هوشمند بعضا بین دو یا سه برند مردد می شوند و از خود می پرسند که شیائومی بهتر است یا سامسونگ؟ در این نوشتار قصد داریم با دو گوشی میان رده خوب از دو برند مطرح آشنا شویم.

مقایسه کردن همیشه کارها را آسان می کند و تصمیم گیری های سخت را به سرانجامی خوش می رساند. امروز می خواهیم در تکراتو به مقایسه گوشی پوکو ایکس ۳ پرو از برند خوش نام شیائومی و گوشی گلکسی A52 از برند مطرح سامسونگ بپردازیم. شیائومی را همه ما به خاطر گوشی های مقرون به صرفه اش می‌شناسیم. گوشی های میان رده ای که اکثر کاربران را با مشخصات فنی رضایت بخشی قانع می سازد.

مقایسه پوکو ایکس ۳ پرو با سامسونگ گلکسی A52

جدال تازه واردها را کدام می‌برد؟

پوکو ایکس ۳ از تازه های این برند است که در مدت کوتاهی محبوبیت زیادی هم یافته است. در بازه قیمتی ۷ تا ۸ میلیون تومان مطمئنا گوشی مثل پوکو ایکس ۳ پرو ارزش خرید بالایی دارد مخصوصا وقتی که بدانید از تراشه قدرتمندی برخوردار است.

در آن سوی میدان با میان رده جدید سامسونگ یعنی گلکسی A52 سر و کار داریم. این گوشی نیز از رقبای سرسخت پوکو ایکس ۳ است.در ادامه قرار است به مقایسه پوکو ایکس ۳ پرو با سامسونگ گلکسی A52 بپردازیم و شما را در انتخاب یک گوشی اقتصادی و با کیفیت همراهی نمائیم. همراه ما باشید.

طراحی و ساخت در مقایسه پوکو ایکس ۳ پرو با سامسونگ A52

بدنه گوشی پوکو ایکس ۳ پرو از جنس پلاستیک و براق است و شبیه گوشی های پرچمدار بازار است. روی پنل پشتی شاهد دوربین های گوشی هستیم که به شکل ایکس چیده شده اند. وزن این گوشی ۲۱۵ گرم است و به نظر گوشی سبکی نمی آید.

ساختار پوکو ایکس ۳ پرو محکم و مقاوم است و لبه های منحنی گوشی باعث می‌شوند گوشی در دست خوب جا بگیرد. سطح صیقلی پنل پشتی موجب لیز خوردن گوشی می‌شود و آثار چربی را نشان می دهد. رنگ بندی این گوشی مشکی، آبی و برنزی است و لوگوی بزرگ پوکو روی پنل پشتی خودنمایی می‌کند.

مقایسه گوشی پوکو ایکس 3 پرو با سامسونگ گلکسی A52

نمایشگر این گوشی حدود ۸۴٫۶ درصد از نمای جلو را پوشش داده و با گوریلا گلس ۶ محافظت می‌شود. دوربین سلفی گوشی در ناچ قطره ای بالای نمایشگر قرار گرفته است. جنس فریم های پوکو ایکس ۳ پلاستیکی است و دکمه های پاور و تنظیم صدا در ارتفاع مناسبی قرار دارند. کلید پاور این گوشی حسگر آن نیز است و باعث می شود مدام گوشی روشن و خاموش شود. لبه پایین فریم درگاه تایپ سی و دریچه اسپیکر وجود دارد.

گلکسی A52 پوکو ایکس ۳ پرو
ابعاد ۱۶۵ در ۷۷٫۴ در ۸٫۴ میلی متر ۱۶۵٫۳ در ۷۶٫۸ در ۹٫۴ میلی متر
وزن ۱۸۹ گرم ۲۱۵ گرم
صدای استریو استریو دارد استریو دارد

از آن طرف، گلکسی A52 صاف و بدون انحناست و ماژول های دوربین آن توی کادری مستطیل شکل قرار گرفته اند. این برآمدگی از جنس پلاستیک و برآمده از پنل پشتی است. جنس پنل پشتی نیز مانند پوکو ایکس ۳ پلاستیکی است. رنگ بندی گلکسی A52 مشکی، سفید، آبی و بنفش است و یک رنگ بیشتر از رقیب خود دارد. مانند پوکو ایکس ۳ این گوشی هم آثار لکه ها را نشان می‌دهند.

 

گلکسی A52 از گواهی IP76 برخوردار است که در مقایسه با پوکو ایکس ۳ بروز تر است. در نتیجه هر دو گوشی از این گواهی برخوردارند. وزن این گوشی در مقایسه با پوکو ایکس ۳ بسیار سبک تر است و وزن ۱۸۹ گرمی دارد.

نمایشگر گلکسی A52 کشیده است و نسبت به رقیب خود از نسخه گوریلا گلس پایین تری بهره مند است. نمایشگر گلکسی حدود ۸۴٫۴ درصد از فضای جلویی را پوشش داده است. حسگر اثر انگشت برخلاف پوکو زیر نمایشگر است و دقت مناسبی هم دارد. این گوشی خوش دست است و با وزن سبکی که دارد گزینه مناسبی است.

 

نمایشگر ؛ مقایسه Galaxy A52 با شیائومی POCO X3 Pro

مقایسه گوشی پوکو ایکس 3 پرو با سامسونگ گلکسی A52
مقایسه پوکو ایکس ۳ پرو با سامسونگ A52 / مقایسه سامسونگ A52 با پوکو ایکس ۳ پرو / مقایسه گلکسی آ ۵۲ و شیائومی پوکو X3 پرو / سامسونگ آ ۵۲ یا پوکو ایکس ۳ پرو

نمایشگر پوکو ایکس ۳ پرو ۶٫۶۷ اینچ است و از پنل IPS LCD استفاده می کند. وضوح این نمایشگر عدد ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ را نشان می دهد و از تراکم پیکسلی خوبی برخوردار است. این گوشی از قابلیت HDR10 پشتیبانی می کند و از نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز بهره مند است.

خوشبختانه نرخ این رفرش ریت متغیر است و متناسب با شرایط کم و زیاد می شود. به کمک تراشه اسنپدراگون ۸۶۰ می توان در بازی ها به نرخ ۱۲۰ هرتز نیز دست یافت. نمایشگر پوکو ایکس ۳ پرو مشکل محوشدگی سوژه های متحرک دارد.

در زمینه روشنایی صفحه شاهد عملکرد نسبتا ضعیفی از این گوشی هستیم و در حالت خودکار روشنایی ۳۲۰ و ۳۸۷ نیتی خواهد داشت. این اعداد نشان می دهد که کار کردن زیر نور خورشید با پوکو دشوار می شود.

گلکسی A52 پوکو ایکس ۳ پرو
نوع نمایشگر Super AMOLED IPS LCD
سایز ۶٫۵ اینچ ۶٫۶۷ اینچ
کیفیت تصویر ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰
تراکم پیکسلی ۴۰۷ در هر اینچ ۳۹۵ در هر اینچ

گلکسی A52 نیز از پنلی ۶٫۵ اینچی سوپرآمولد بهره مند است. کیفیت تصویر در این گوشی ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ است و تراکم پیکسلی مشابهی را با گوشی پوکو ایکس ۳ پرو دارد.

مدل فورجی این گوشی نرخ تازه سازی ۹۰ هرتز و مدل فایوجی آن نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز را در اختیار کاربر می گذارند. البته این نرخ مانند پوکو متغیر نیست و باید از میان گزینه ها یکی را انتخاب کنید.

دوربین ؛ مقایسه گلکسی آ ۵۲ و شیائومی پوکو X3 پرو

مقایسه گوشی پوکو ایکس 3 پرو با سامسونگ گلکسی A52

در بخش دوربین باید بگوییم که پوکو ایکس ۳ پرو از چهار ماژول عریض، فوق عریض، ماکرو و عمق سنج برخوردار است. دوربین اصلی این گوشی ۴۸ مگاپیکسل و ساخته شرکت سونی است.

پوکو ایکس ۳ پرو از فیلتر رنگی Quad Bayer بهره می‌برد و گشودگی دیافراگم آن ۱٫۸ است. این سری از گوشی لرزشگیر اپتیکال ندارد ولی از فوکوس خودکار تشخیص فاز بهره مند است.

در زمینه گسنره داینامیکی دوربین عریض، عکس های ثبت شده کیفیت مطلوبی دارند و رنگ ها جذاب و سطح نویز هم کنترل شده به نظر می‌رسد. البته در جزئیات پیچیده با شارپ کردن بیش از حد تصاویر جزئیات مصنوعی ایجاد می‌نماید.

 

تصاویری که با دوربین فوق عریض ثبت می شوند از لحاظ عکس مانند دوربین اصلی نیست و متاسفانه دامنه داینامیکی نیز تعریفی ندارد. این عکس ها تاریک تر و سافت تر از لنز ۴۸ مگاپیکسلی است.

نوع دوربین گلکسی A52 پوکو ایکس ۳ پرو
دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسل ۴۸ مگاپیکسل
دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسل ۸ مگاپیکسل
دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل
دوربین عمق سنج ۵ مگاپیسکل ۲ مگاپیکسل
دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسل ۲۰ مگاپیکسل

دوربین گلکسی A52 نیز برخوردار از چهار ماژول عریض، فوق عریض، ماکرو و عمق سنج است. در زمینه دوربین ظاهرا عملکرد گلکسی بهتر از شیائومی است. سنسور اصلی گلکسی A52 64 مگاپیکسل است و از فوکوس خودکار تشخیص فاز بهره می‌برد.

گشودگی دیافراگم این دوربین ۱٫۸ است و از لرزشگیر اپتیکال تصویر نیز برخوردار است. به علت گشودگی دیافراگم بالا گلکسی می تواند عکس هایی با رزولوشن بالاتر را به ثبت برساند.

در روشنایی روز رنگ های تصاویری که با گوشی گرفته می شود جذاب است. این دوربین ۶۴ مگاپیکسلی نیز از فیلتر رنگی Quad Bayer استفاده می کند و با تجمیع داده های لنزهای دیگر تصویری پر وضوح تر را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

لرزشگیر اپتیکالی که در دوربین عریض قرار دارد موجب ثبت تصاویر با کیفیتی در شب می‌شود. در قسمت دوربین فوق عریض با سنسوری ۱۲ مگاپیکسلی سر و کار داریم که نه لرزشگیر اپتیکال دارد و نه فوکوس خودکار و دارای گشودگی دیافراگم ۲٫۲ است. دوربین ماکرو این گوشی نیز ۵ مگاپیکسل است و دوربین عمق سنج نیز دارای سنسوری ۵ مگاپیکسلی است.

مسئله سخت افزار در مقایسه پوکو ایکس ۳ پرو با سامسونگ گلکسی A52

در زمینه سخت افزار گوشی پوکو ایکس ۳ پرو و علی الخصوص تراشه آن باید بگوییم که یکی از بهترین ها در این زمینه است. این گوشی صاحب یکی از برترین چیپست های کوالکام با نام اسنپدراگون ۸۶۰ با لیتوگرافی ۷ نانومتری است.

 

چنین تراشه قدرتمندی این گوشی را برای گیمینگ آماده می کند. پردازنده مرکزی این تراشه از هشت هسته قوی تشکیل شده است. پوکو ایکس ۳ پرو از یک هسته طلایی با حداکثر فرکانس ۲٫۹۶ گیگاهرتز و سه هسته طلایی با فرکانس ۲٫۴۲ گیگاهرتز برخوردار است. چهار هسته دیگر این گوشی که برای پردازش های سبک تعبیه شده است، نقره ای و با بیشینه فرکانس ۱٫۷۸ گیگاهرتز روانه بازار شده است.

مقایسه گوشی پوکو ایکس 3 پرو با سامسونگ گلکسی A52

پردازنده گرافیکی این گوشی نیز بی نظیر است. آدرنو ۶۴۰ به شما این امکان را می دهد تا سنگین ترین بازی ها را یا سرعت معقول و کیفیت بصری خوبی اجرا کنید.

پوکو ایکس ۳ پرو از حافظه رم ۶ یا ۸ گیگابایت و حافظه داخلی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت بهره می‌برد و خوشبختانه در کنار این ها از پورت میکرو اس دی ایکس سی هم پشتیبانی می‌کند. نوع حافظه گوشی هم UFS 3.1 است.

مشخصات گلکسی A52 پوکو ایکس ۳ پرو
تراشه اسنپدراگون ۷۲۰ جی اسنپدراگون ۸۶۰
پردازنده مرکزی ۸ هسته (دو گلد و شش سیلور) ۸ هسته (۳ گلد و ۵ سیلور)
پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۱۸ آدرنو ۶۴۰
حافظه ذخیره سازی ۴/۱۲۸، ۶/۱۲۸، ۸/۱۲۸، ۸/۲۵۶ ۶/۱۲۸، ۸/۱۲۸، ۸/۲۵۶
رابط کاربری One UI 3.1 MIUI 12

گلکسی A52 نیز از تراشه کوالکام استفاده می کند. تراشه این گوشی اسنپدراگون ۷۲۰ جی است و نسبت به تراشه پوکو عملکرد ضعیف تری دارد و لیتوگرافی آن هم ۸ نانومتری است.

پردازنده مرکزی این گوشی از ۸ هسته که متشکل از دو هسته طلایی با حداکثر فرکانس ۲٫۳ گیگاهرتز و شش هسته کم مصرف نقره ای با بیشینه فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز تشکیل شده است. در قسمت پردازنده گرافیکی هم گلکسی A52 عملکرد پایین تری نسبت به رقیبش دارد و از نسخه آدرنو ۶۱۸ بهره می برد.

در کل پردازنده های هر دو گوشی خوب است اما در مقام مقایسه باید بگوییم که پوکو ایکس ۳ پرو قوی تر خواهد بود و مخصوصا برای کسانی که هدفشان از گوشی خریدن بازی کردن باشد.

حافظه رم گوشی در سه نسخه ۴، ۶ یا ۸ گیگابایت و حافظه رم ۱۲۸ یا ۲۵۶ خواهد بود و می‌توانید با کمی قیمت بیشتر هر کدام را که بخواهید بخرید. علاوه بر این پوکو مانند رقیب خود از درگاه میکرو اس دی بهره مند است.

مسئله نرم افزار در مقایسه پوکو ایکس ۳ پرو با سامسونگ گلکسی A52

مقایسه گوشی پوکو ایکس 3 پرو با سامسونگ گلکسی A52

در رابطه با بخش نرم افزاری باید بگوییم که پوکو ایکس ۳ پرو از اندروید ۱۱ و لانچر MIUI 12 که مختص شرکت شیائومی است استفاده می کند. نسخه جدید این رابط کاربری نیز هم اکنون در دسترس کاربران این گوشی قرار گرفته است.

میزان اپ ها و بازی های موجود در این گوشی آزار دهنده است ولی نگران نباشید چرا که می توانید آنها را به راحتی حذف کنید. البته در لانچر اختصاصی شیائومی همیشه حجم بالایی از تبلیغات وجود دارد.

در آن سوی میدان گلکسی A52 از اندروید ۱۱ و رابط کاربری ONEUI 3.1 بهره می‌گیرد. این رابط کاربری تا سه سال آپدیت خواهد داشت و با این اوصاف تا اندروید ۱۴ را ساپورت می کند. از جمله تغییرات این لانچر افزوده شدن گوگل دیسکاور به صفحه هوم است.

در این بخش می توانید از جدیدترین اخبار و اطلاعات روز مطلع شوید. همچنین از دیگر برنامه های آن اپ اسمارت تینگ فایند است که با آن می توانید اشیاء گمشده مثل گوشی تان را بیابید. تغییرات چشمگیر زیادی در رابط کاربری داده شده است.

 

مسئله باتری در مقایسه پوکو ایکس ۳ پرو با سامسونگ گلکسی A52

پوکو ایکس ۳ پرو از باتری با ظرفیت ۵۱۶۰ میلی آمپر ساعتی بهره می گیرد و شرکت شیائومی مدعی است که این گوشی می تواند تا ۱۰ ساعت اجرای بازی و تا ۱۷ ساعت پخش ویدئو را تامین نماید.

این میان رده جذاب با شارژر ۳۳ واتی جذاب عرضه شده است. این شارژر در ۶۰ دقیقه شارژر گوشی را از صفر به ۱۰۰ می رساند و عملکرد خوبی در این زمینه دارد.

گلکسی A52 پوکو ایکس ۳ پرو
ظرفیت ۴۵۰۰ میلی آمپر ۵۱۶۰ میلی آمپر
شارژ سریع ۲۵ وات ۳۳ وات

گلکسی A52 نیز با باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی ظاهرا از رقیب خود جا مانده است. این عقب ماندگی زمانی جالب می شود که بدانیم شارژر این گوشی ۲۵ واتی است و ممکن است زمان بیشتری برای شارژ شدن نیاز داشته باشد. متاسفانه این شارژر درون جعبه قرار ندارد.

دسته بندی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرداخت آنلاین

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

نمادهای ما

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
طراحی سایت